Ninan lähestymistapa

Visio ja vahvuudet 

Uskon vahvasti siihen, että meillä kaikilla on erityinen visio siitä, minkälaista elämää haluamme elää. Usein visio voi näyttäytyä kaukaiselta, saavuttamattomalta unelmalta, mutta haluan työlläni vaikuttaa siihen, että kaikkien on mahdollista tehdä erityisestä visiostaan totta, saavuttaa työ ja elämä, joka on oman vision mukaista. Visio nivoutuu vahvasti yksilön ominaisvahvuuksiin, jotka löytämällä on mahdollista löytää oikea suunta, luoda toimintasuunnitelma ja päästä tavoitteisiin.

Missio 

Visiota eteenpäin viemällä ja omat vahvuudet löytämällä on mahdollista löytää elämään erityinen missio, jonka mukaan uudet arvot ja elämäntapa linjautuu. Elämä tuntuu merkityksellisemmältä, kun saat toteuttaa jotain sellaista, josta oikeasti nautit ja se näkyy myös ulospäin. 

Itseluottamus 

Tekemällä asioita, jotka ovat aidosti sinua itseäsi, toteuttamalla visiotasi ja missiotasi, itseluottamuksesi kasvaa, koska saat keskittyä vahvuuksiisi ja hyödyntää niitä. Hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet ja heikkoutesi ei enää lamaannuta sinua.  

yhteystiedot

​​

Puh: +358 40 5480855

 

nina@ninamaleta.com

  • Instagram - Black Circle
  • Black Facebook Icon

Nina Maleta © 2020