Etsi
  • Nina Maleta

Oletko moniosaaja?

Kuka sanoi, että sinulla voi olla vain yksi ammatti tai työ? Nykyään on tavallista, että ihmiset suuntautuvat moniin eri asioihin samanaikaisesti tai ainakin sen voi ajatella olevan mutkattomampaa kuin aiemmin johtuen olemassa olevista työkaluista ja väylistä toteuttaa itseään. Oletko itse huomannut, että olet moniosaaja ja haluisit vielä enemmän koostaa urasi monesta eri osa-alueesta sen sijaan, että keskittyisit vain yhteen?


Ei ole ollenkaan epätavallista vaihtaa alaa jossain vaiheessa elämää ja se ura, mitä opiskelit vähän yli parikymppisenä ei välttämättä ollenkaan enää tunnu omalta lähempänä neljääkymppiä. Toisaalta voi myös käydä niin, että kiinnostuksenkohteita ja aloja tulee lisää tuon ns. pääuran rinnalle ja ura koostuukin jatkossa monesta eri osa-alueesta tai jatkossa fokus vaihtuu yhdestä uravalinnasta toiseen.


Tarkoitukseni on tavoittaa niitä ihmisiä, jotka haluaisivat tehdä työelämästään moniuloitteisempaa tai harkitsevat alan vaihtoa. Muutos on mahdollinen lähtötilanteestasi huolimatta. On myös mahdollista rakentaa uransa monesta elementistä. Siihen vaaditaan suunnittelua, työstöä, toimintasuunnitelman tekemistä ja konkreettisten askeleiden ottamista oikeaan suuntaan.Autan ihmisiä lähtemään Uutta suuntaa kohti urallaan ja rakentamaan itsensä näköistä ura- ja elämäntarinaa. Työskentelen itse sekä rekrytoinnin että uravalmennuksen parissa. Nautin omassa elämässäni erilaisten osa-alueiden tuomasta monipuolisuudesta ja siitä, että saan auttaa ihmisiä valjastamaan omat vahvuudet käyttöön. Tarjoan maksuttoman kartoituksen uravalmennuksesta kiinnostuneille. Voit hyödyntää kartoituksen esimerkiksi CV:n tarkasteluun, mikäli olet hakemassa töitä, Uudesta suunnasta keskusteluun ja ideoiden vaihtoon tai mihin tahansa muuhun sinua askarruttavaan asiaan, johon kaipaat tukea ja sparrausta. Varaa maksuton kartoitus: nina@ninamaleta.com tai 0405480855. Voit laittaa myös Whatsapp viestiä kartoituksen sopimiseksi. :)