yhteystiedot

​​

Puh: +358 40 5480855

 

nina@ninamaleta.com

  • Instagram - Black Circle
  • Black Facebook Icon

Nina Maleta © 2019

Unelmien matkalaukku

Maleta on espanjaa ja tarkoittaa matkalaukkua. Matkalaukkuni on täynnä unelmia ja isoja tavoitteita, joiden eteen teen päivittäin töitä. Elämässäni olen joutunut monien isojen haasteiden ja pettymysten eteen, joista selviäminen tarkoitti minulle sitä, että löysin oman missioni. Omalla tarinallani haluan inspiroida muita menemään omaa visiotaan kohti, uskomaan itseensä ja löytämään oman missionsa.

Olen alunperin kouluttautunut henkilöstöhallinnon alalle, Tukholman yliopistossa. Halusin kuitenkin jo pidempään tehdä jotain luovaa ja yhdistää ihmisten auttamistyön kansainvälisyyteen ja laajaan kielitaitooni. Halusin luoda oman unelmatyön, joka on nyt muodostunut elämäntehtäväksi ja kutsumukseksi. 

Päästäkseni sinne, missä olen nyt, minun piti laittaa elämäni uusiksi.

Pienestä lähtien olen ollut määrätietoinen. Ensimmäisellä luokalla koulussa avasin oman kioskin kotipihaan ja pyöritin tätä pikku bisnestä dollarin kuvat silmissä. Minulla oli listoja asioista, joita piti kuluvana vuonna oppia ja pidin kiinni tavoitteista. Yhtenä vuonna listassa luki muun muassa "uimaan opettelu". Määrätietoisuuteni ajoi minut kuitenkin jossain vaiheessa siihen, että huomasin eläväni suorittajan elämää, odotusten mukaan, jotka eivät tuntuneet omilta. Uuvuin työssä, jota tuohon aikaan tein. Samaan aikaan jouduin laittamaan koko elämäni uusiksi, etsimään ja löytämään sen, mitä todella haluaisin tehdä, kysymään itseltäni kuka minä olen ja mitä haluan tulevaisuudeltani. Vastaus tähän tarkoitti sitä, että lähdin opiskelemaan valmentajaksi ja tein suunnitelman siitä, miten saisin sellaisen työn, jossa voin auttaa muita menestymään ja pääsemään tavoitteisiinsa.

 

Olen aina nauttinut uusien ihmisten kohtaamisesta ja halunnut tietää keitä he ovat ja mikä heidän tarinansa on.

Teen valmennustyötä tällä hetkellä kolmella eri kielellä (suomi, ruotsi ja englanti). Kannustan asiakkaitani keskittymään vahvuuksiin heikkouksien sijasta ja löytämään omat intohimonsa ja kiinnostuksen kohteensa. Uskon, että omia vahvuuksia eteenpäin viemällä, oma visio kirkastuu missioksi ja konkreettisiksi tavoitteiksi. Sitä kautta rakentuu monipuolinen, rikas ja onnellinen elämä.

 

Nina Maleta haluaa tarjota Sinulle asiakkaana aidon kohtaamisen ja ratkaisukeskeiset harjoitteet, joiden avulla pääset konkreettisesti lähemmäksi sitä, mitä oikeasti haluat tehdä työksesi ja mikä on missiosi. Valmennus rakentuu aina Sinun toiveidesi mukaisesti.

 

 

Lue lisää Ninan lähestymistavasta täältä:

Opinnot
  • LCF Life Coach®, Valmentamo 2018

  • Bachelor´s Degree in Human Resource Management, Stockholm University, 2012

  • Syventävät opinnot: psykologia, University of California San Diego (UCSD), 2010-2011