Unelmien matkalaukku

Maleta on espanjaa ja tarkoittaa matkalaukkua. Matkalaukkusi voi olla täynnä unelmia ja isoja tavoitteita, joiden toteutumiseksi etsit reittejä. Elämässäsi kokemasi asiat valmistavat sinua oman missiosi löytymiseen. Kyse on toimintasuunnitelman luomisesta ja oikeiden väylien löytymisestä tavoitteiden saavuttamiseksi. Yhdessä löytämällä onnistumme.

Oman matkalaukkuni tarina alkoi Espanjasta, kun olin noin 5-vuotias. Muistan elävästi kuinka paljon rakastin sosiaalista elämäntyyliä ja ihmiskohtaamisia, jotka tuntuivat aidon iloisilta ja varauksettomilta. Siitä lähtien olen nauttinut ihmisten kohtaamisesta ja heidän auttamisesta. Elämässäni kokemani paikat ja asiat ovat tuoneet minut sinne, missä olen nyt. 

Päästäkseni sinne, missä olen nyt, minun piti laittaa elämäni uusiksi.

Pienestä lähtien olen ollut määrätietoinen. Ensimmäisellä luokalla koulussa avasin oman kioskin kotipihaan ja pyöritin tätä pikku bisnestä dollarin kuvat silmissä. Minulla oli listoja asioista, joita piti kuluvana vuonna oppia ja pidin kiinni tavoitteista. Yhtenä vuonna listassa luki muun muassa "uimaan opettelu". Määrätietoisuuteni ajoi minut kuitenkin jossain vaiheessa siihen, että huomasin eläväni suorittajan elämää, odotusten mukaan, jotka eivät tuntuneet omilta. Samaan aikaan jouduin laittamaan koko elämäni uusiksi, etsimään ja löytämään sen, mitä todella haluaisin tehdä, kysymään itseltäni kuka minä olen ja mitä haluan tulevaisuudeltani. Vastaus tähän tarkoitti sitä, että lähdin opiskelemaan valmentajaksi ja tein suunnitelman siitä, miten saisin sellaisen työn, jossa voin auttaa muita menestymään ja pääsemään tavoitteisiinsa.

 

Olen aina nauttinut uusien ihmisten kohtaamisesta ja halunnut tietää keitä he ovat ja mikä heidän tarinansa on.

Teen valmennustyötä tällä hetkellä kolmella eri kielellä (suomi, ruotsi ja englanti). Kannustan asiakkaitani keskittymään vahvuuksiin heikkouksien sijasta ja löytämään omat intohimonsa ja kiinnostuksen kohteensa. Uskon, että omia vahvuuksia eteenpäin viemällä, oma visio kirkastuu missioksi ja konkreettisiksi tavoitteiksi. Sitä kautta rakentuu monipuolinen, rikas ja onnellinen elämä.

 

Nina Maleta haluaa tarjota Sinulle asiakkaana aidon kohtaamisen ja ratkaisukeskeiset harjoitteet, joiden avulla pääset konkreettisesti lähemmäksi sitä, mitä oikeasti haluat tehdä työksesi ja mikä on missiosi. Valmennus rakentuu aina Sinun toiveidesi mukaisesti.

 

 

Lue lisää Ninan lähestymistavasta täältä:

Opinnot
  • LCF Life Coach®, Valmentamo 2018

  • Bachelor´s Degree in Human Resource Management, Stockholm University, 2012

  • Syventävät opinnot: psykologia, University of California San Diego (UCSD), 2010-2011

yhteystiedot

​​

Puh: +358 40 5480855

 

nina@ninamaleta.com

  • Instagram - Black Circle
  • Black Facebook Icon

Nina Maleta © 2020