työstä saatuja palautteita & asiakaskohtaamisia

Paula_Hellberg_Logo_Nettisivuille.jpg

Sisustussuunnittelu Paula Hellberg

Paula Hellberg 

Työskentely Ninan kanssa oli mielenkiintoista ja jo lyhyestä coachauksesta

sain vahvistuksia omille ajatuksilleni. 

Ennakkoon täyttämään pyydetty lomake johdatti jo pohtimaan omaa tilannetta ja niitä kohtia elämässä, johon kaipaisi muutosta tms.

Ninan pyytäessä rajaamaan asioita löytyi lopulta ydinongelma, johon kaipaan muutosta. Käydessämme keskustelua tilanteestani puhelimitse, osasi Nina ohjata pohtimaan asioita niin, että itse ainakin oivalsin muutaman seikan, josta on varmasti hyötyä jatkoa ajatellen. 

Koin, että jo asioiden ääneen puhumisella jollekin, joka kuunteli juuri sinua, oli iso merkitys puhelinkeskustelussamme.

13047756_796789033798108_446466954620199

Kuvakenguru 

Jenni Kankaro

Valmennus oli minulle todella tärkeä ajanjakso elämästäni. Valitsimme käsiteltäväksi muutaman eri aihekokonaisuuden, joita työstimme yhdessä. Ensin kartoitimme nykyistä tilannettani, ongelmiani ja toiveitani, ja sen jälkeen aloitimme työskentelyn. Työskentelytapoina käytimme keskustelua ja tehtävien tekemistä, Nina haastoi minua ja toi uusia, tuoreita näkökulmia. Kaikki työskentelytavat tuntuivat luontevilta ja hyviltä, ja Nina muokkasi valmennuksen hyvin juuri minun luonteelleni sopivaksi.

Kaikkein merkittävin oivallus minulle oli omien valintojeni merkitys suhteessa ongelmiini. Eräällä tapaamisella Nina teetti minulla kaksi loistavaa tehtävää, joiden kautta ymmärsin, että minun täytyy itse sitoutua tavoitteisiini, ja että jokaisella tekemälläni valinnalla on merkitystä. Voin valinnoillani vaikuttaa lähes jokaiseen asiaan elämässäni jollain lailla, kunhan vain ensin kaadan rajoittavat muurit omassa päässäni. 

Koin valmennuksen kautta todellista voimaantumista, ja uhriutumisajatteluni vähentyi valtavasti. Tunnen olevani nykyään pystyvämpi, ja olen kasvanut vastuullisemmaksi. Sain lisäksi toimivia käytännön työkauluja arkeni ja elämäni hallintaan, joiden avulla voin vapauttaa voimavarojani käyttöön epätoivossa pyörimisen sijaan. 

Suosittelen valmennusta lämmöllä!

phfysface_comp.jpg

PH Fysio 

Paula Hokkanen

Kiitos Nina! Sulla on selvästi tärkeää sanottavaa ja paljon annettavaa! 

Olin Ninan yksilövalmennuksessa puhelimitse. Nina ohjasi hyvin keskustelua ja pian saimmekin yhdessä tärkeästä asiasta otteen. Nina esitti sopivia kysymyksiä niin,että asioihin tuli aivan uusi perspektiivi. Itse pidin valtavasti vuorovaikutteisesta otteesta.

Tämä auttoi jäsentelemään omia ajatuksiani paljon paremmin kuin ns.vain kysymykset. Puhelun jälkeen huomasin inspiroituneeni ja oli tärkeää,että Nina antoi pohdiskeltavaa ja pureksittavaa "läksyksi". Mielestäni Nina on valmentajana loistava kuuntelija, hänellä on taito ohjata keskustelua hyvin eteenpäin tulosten saavuttamiseksi ja hän on lämminhenkinen ja sympaattinen. Hänellä on paljon tarjottavanaan! Suosittelen Ninan valmennusta lämpimästi,vaikkei mitään suurta olisikaan mielen päällä! 

Olo.png
Sieppaa.PNG