Yksilövalmennukset

Haluatko itsellesi työn ja elämän, jota rakastat? 

Löydä oma juttusi. Sinulla on ehkä ideoita tulevaisuudestasi, mutta et tiedä, miten saisit kaikki ideat paperille puhumattakaan siitä, että voisit tavoitella unelmiasi konkreettisesti joka päivä tai tehdä työksesi jotain, josta todella nautit. Sinulla on ehkä lapsesta asti ollut jokin unelma, jonka toteuttamista olet lykännyt "sitku"-periaatteella.

 

Olet ehkä elänyt jonkun toisen odotusten mukaan, pelkäät epäonnistumista ja kaikki tämä uuvuttaa sinut. Tiedän mistä puhut ja haluan auttaa sinua. Nyt on se aika lähteä tekemään juuri sitä, mitä sinun kuuluukin, jotain sellaista, jonka äänen olet aina kuullut. Et ole yksin ja sinun on todellakin mahdollista saavuttaa, mitä tahansa. 

Oletko valmis tekemään töitä sen eteen, että saavutat tavoitteesi? Kuinka sitoutunut olet asteikolla 1-10? Jos vastasit yli 7, tulet hyötymään valmennuksesta ja pääset käsiksi siihen, mitä oikeasti haluat tehdä, kun olet itse valmis panostamaan. Investoit itseesi sijoittaessasi valmentajaan, joka auttaa sinua valjastamaan potentiaalisi käyttöön ja pääsemään tavoitteisiisi. Ohjelma räätälöidään sinun tilanteesi mukaan, saat juuri sinun tilanteeseesi sopivat työkalut, harjoitteet ja toimintasuunnitelman käyttöösi ja sinulla on valmentajan tuki muutosprosessin ajan. 

Uusi suunta- 4 askeleen tuloksellinen valmennusohjelma uutta suuntaa hakevalle

Kartoitamme vahvuuksiasi, visiotasi ja sitä, miten pääset hyödyntämään potentiaaliasi uudessa suunnassa. Kaikki on opittavissa ja niiden asioiden työstäminen, jotka koet heikkouksiksi tapahtuu sen kautta, että uskot mahdollisuuksiisi onnistua siinä missä olet hyvä. Yhdessä mietimme eri vaihtoehtoja, jotka tukevat vahvuuksiasi ja sitä suuntaa, jonka olet valinnut. Tapani työskennellä on interaktiivinen, saat uusia ideoita ja oivallat. Haastan sinua myös pohtimaan omia ajattelumalleja ja toimintatapoja.

 

Teemme harjoituksia, puramme haitallisia uskomuksia, jotka estävät sinua näkemästä vahvuuksiasi ja menemästä eteenpäin. Työskentelemme paljon tavoite-elämäsi kanssa, määrittelemme tarkkaan mitä siihen kuuluu ja vaihdamme ideoita mahdollisista väylistä. 

Luomme toimintasuunnitelman, johon sisältyy konkreettisia toimenpiteitä, joita sinun on helppo noudattaa. Kiteytämme kahden ensimmäisen askeleen työskentelyn siten, että se muokkautuu käteväksi suunnitelmaksi. 

Toteutamme yhdessä toimintasuunnitelmaa siten, että olen tukenasi koko muutosprosessin ajan. Valmennusten välissä saat kotitehtäviä, voit esittää mitä tahansa kysymyksiä ja saada kannustavaa tukea polullasi. 

Valmennuksen jälkeen olet löytänyt spesifin fokuksen omaan tekemiseen, luonut suunnitelman ja ottanut askeleita tavoitettasi kohti.

yhteystiedot

​​

Puh: +358 40 5480855

 

nina@ninamaleta.com

  • Instagram - Black Circle
  • Black Facebook Icon

Nina Maleta © 2020